Het ontstaan van Mister Kombucha...

Mister Kombucha

In 2015 besloot ik om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik wilde een wereldreis maken. Op dat moment werkte ik als gymdocent en gaf ik voedingsadvies. Ik deed dit met veel plezier maar leefde niet mijn droom.. 

"Het is mijn doel om heel Nederland kennis te laten maken met Kombucha, een heerlijke gefermenteerde drank gemaakt met alleen de beste biologische kruiden!" 

Drie jaar verder besef ik dat het de beste keus is geweest in mijn leven. Tijdens mijn reis kwam ik in Australië voor het eerst in aanraking met Kombucha. Toen ik het proefde, dacht ik, dit is het! Dit drankje hoort thuis op de menukaart in Nederland of in de schappen in de supermarkt. 

Nieuwsgierig hoe Mister Kombucha smaakt of naar de zakelijke mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaand mailadres!

Of bezoek 1 van de locaties waar Mister Kombucha verkocht wordt en vergeet vooral niet te laten weten wat u ervan vondt!

Locaties kombucha

© 2018 WES Drinks

Volg Mister Kombucha